Amerikaans Zomercarnaval en Hans Kazàn in Slagharen

Slagharen Logo 50 JaarVanaf 20 juli tot en met 18 augustus wordt het Amerikaanse Zomercarnaval Mardi Gras in Attractie- & Vakantiepark Slagharen gevierd. Dit is het derde jaar dat dit evenement in Slagharen wordt georganiseerd. Omdat het park 50 jaar bestaat, geven Hans Kazàn & Magic Unlimited elke dag een live show.

Mardi Gras ofwel Vette Dinsdag is een feest dat is ontstaan in New Orleans. Het feest kenmerkt zich door parades, de kleuren paars, goud en groen, sierlijke maskers, uitbundige kostuums en kralenkettingen.

De Mardi Gras weken in Slagharen geven een zomers karakter aan het park. Het begint s’ ochtends met een warm Mardi Gras welkom en het gaat de hele dag door met zomerse muziek, de Mardi Gras Fountain experience, Rythm & Drums en de Zomercarnaval Parade met nieuwe paradewagens. ‘‘De kostuums van het entertainmentteam van Slagharen zijn speciaal gemaakt in Rio de Janeiro, de stad van het Carnaval.’’

Mardi Gras

Om het evenement dit jaar extra feestelijk te maken tijdens het 50 jarig jubileum van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, zijn deze hele zomer, live shows van Hans Kazàn & Magic Unlimited te zien in Slagharen. Hans Kazàn staat al meer dan een kwart eeuw aan de top in de wonderlijke wereld van illusie en entertainment. De hele zomer te bewonderen in Slagharen in een spetterende illusie show.