Kentucky Kingdom heeft deel budget binnen

Logo Kentucky KingdomDe heropening van het Amerikaanse attractiepark Kentucky Kingdom is weer een stap dichterbij nu een gedeelte van het benodigde budget binnen is. Ed Hart, eigenaar van het attractiepark, meldt dat 10 miljoen dollar van de benodigde 40 miljoen dollar binnen is en dat hiermee de eerste stap is gezet naar de heropening in 2014. Met het geld dat beschikbaar is gesteld door de ‘Kentucky Tourism Development Finance Authority’ kan het park de eerste mensen inhuren om te beginnen aan de grote renovatie van het attractiepark.

Ed Hart hoopt de overige 30 miljoen dollar binnen enkele maanden bij elkaar te hebben van investeerders. Als alles vanaf nu goed gaat, zal het attractiepark op 24 mei 2014 weer heropenen. Ruim vier jaar nadat Six Flags het attractiepark begin 2010 sloot. De plannen van Hart gaan onder andere uit van een verdubbeling van de oppervlakte van het waterpark, en een aantal nieuwe attracties in het attractiepark.