Elitch Gardens kondigt Blazin’ Buckaroo aan

Elitch Gardens logoHet Amerikaanse attractiepark Elitch Gardens presenteert dit seizoen een nieuwe achtbaan. Deze nieuwe stalen achtbaan genaamd Blazin’ Buckaroo is volgens het attractiepark in Denver, Colorado een echte gezinsachtbaan. De achtbaan komt uit het attractiepark Splash Adventure waar de achtbaan in 1998 haar deuren opende. Het betreft een kindermodel van de Amerikaanse fabrikant E&F Miller.

De 360 meter lange achtbaan heeft een topsnelheid van 24 km per uur, een spannende ‘drop’ en een paar snelle bochten is bij uitstek geschikt voor kinderen. ‘We kunnen niet wachten om de gezinnen voor de eerste keer te zien genieten van de Blazin’ Buckaroo!’ zegt Tracy Durham, directeur marketing bij Elitch Gardens. Elke jonge bezoeker die de achtbaan in het openingsweekeind van het attractiepark bezoekt, krijgt als aandenken een heuse sheriff-badge. Elitch Gardens opent haar poorten voor de bezoekers op 4 mei. Elitch Gardens staat naast haar attracties en haar waterpark bekend om het grote scala aan shows. In 2013 zijn er in totaal zeven nieuwe shows te bezichtigen in het attractiepark. Zo komt het park komend seizoen onder andere met twee familieshows, een Afrikaanse dansshow, een motorshow en een vogelshow op de proppen.