Plopsa Indoor Coevorden geeft ontmoetingen met K3 weg

Plopsa Indoor Coevorden LogoOp zaterdag 27 april openen de meiden van K3 het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden en geven ze een spetterend optreden. Plopsa geeft 2 Meet & Greets met de meidengroep weg.

Plopsa Indoor mag 2 exclusieve backstage ontmoetingen met K3 weggeven. Uit alle online aangekochte kaartjes loot Plop één gezin dat een Golden Ticket ontvangt voor een ontmoeting achter de schermen met K3. Wie niet wint, krijgt nog een extra kans op de Plopsa-Facebookpagina: www.facebook.com/plopsaparken Tickets voor de officiële opening in het pretpark en de show kosten slechts € 16 voor personen groter dan 1 meter, € 9,99 voor kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter. Kinderen kleiner dan 85 centimeter mogen gratis binnen. Tickets kunnen aangekocht worden op www.plopsa.nl (kies 27 april). Het aantal kaarten is beperkt.

K3 krijgt 2 attracties in het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden: de K3-Brandweermolen en het K3-Verkeerspark. Naar aanleiding van de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander dopen de meiden het buitenplein bovendien tot “Koning Willem-Alexanderplein”. Vanaf 14:00 uur beginnen de feestelijkheden. K3 komt aan in een limousine en opent het Koning Willem-Alexanderplein met nieuwe attracties in aanwezigheid van duizenden Plopsa-fans. Ze laten samen met kinderen ballonnen op en zingen hun populairste liedjes.