Bellewaerde park klaar voor een historisch jaar

bellewaerde logoOp zaterdag 30 maart opent Bellewaerde Park zijn grootste investering sinds 1999.  Hiervoor dook Bellewaerde Park in de geschiedenis van de Maya’s om HURACAN te creëren, een unieke op maat gemaakte familiecoaster.  Bovendien zullen een babyboom in het voorjaar, Mexicaanse zomernocturnes, gratis WIFI in het park, Halloween ZoorRror… zorgen voor onvergetelijke belevenissen met familie en vrienden.

Huracan
Op 30 maart opent HURACAN, de nieuwste familiecoaster van Bellewaerde Park.  Huracan is de God van wind, storm en vuur die werd opgesloten in een Mayaanse tempel.  Een indoor-outdoorcoaster met unieke bijzonderheden, effecten en onboard muziek brengen de bezoekers in contact met deze mythologische figuur Huracan.  De investering voor de nieuwe attractie is de grootste sinds 1999 en bedraagt vier miljoen euro.

Babyboom
Deze lente is er een heuse babyboom in het park.  Er zullen 2 Rothschild giraffen en 1 Grant Zebra geboren worden.  Alle evoluties in de zwangerschappen en de meest recentste nieuwtjes worden op de speciaal gemaakte blog www.babybellewaerde.com geplaatst.  Camera’s en foto’s brengen deze gebeurtenissen dichterbij.

Gratis wifi
Het Ieperse pretpark biedt zijn gasten dit jaar ook gratis wifi aan. Wie in Bellewaerde Park dus even de parksite wenst te checken voor de laatste info of een foto wil delen met zijn vrienden op sociale media, kan dit vanaf de seizoensstart volledig kosteloos.

Mexicaanse zomernocturnes
Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan er 5 zaterdagen op rij extra lang van Bellewaerde Park worden genoten.  Het park blijft dan open tot 22u.  Deze avondopeningen krijgen een Mexicaans tintje.

Halloween ZoorRror
In het najaar kunnen de families zich opmaken voor een nog spannender editie Halloween ZoorRror. De meest bizarre monsters en weerzinwekkende wezens komen uit de grond gekropen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Praktische informatie
Bellewaerde Park is open van 30 maart tot en met 3 november 2013. Mexicaanse zomernocturners op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus 2013, open tot 22u. Halloween ZoorRror : 19 & 20 oktober en van 26 oktober tot en met 3 november 2013. (Halloween Nocturnes 26, 27 en 31 oktober en 1 november 2013)