K3 opent Koning Willem-Alexanderplein

Plopsa Indoor Coevorden LogoOp zaterdag 27 april opent K3 in oranje stijl het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Wie dit grote feest met spetterend K3-optredenniet wil missen, kan een entreebewijs kopen in de Plopsa-webshop.

K3 viert feest, want ze krijgen 2 attracties in het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden: de K3-Brandweermolen en het K3-Verkeerspark. “Wij vinden het geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Coevorden te krijgen! 27 april wordt een onvergetelijke dag, we verklappen alvast dat we al onze leukste liedjes zullen zingen.“ lachen de 3 meiden.

De zone is opgebouwd rond het buitenplein dat door de meiden tot “Koning Willem-Alexanderplein” gedoopt wordt. In het K3-Verkeerspark maken kinderen op een leuke manier kennis met de verkeersregels. Op de K3-Brandweermolen blussen kinderen als echte brandweermannen de vlammen met hun eigen brandweerslang. De Maya-Speeltuin maakt de spiksplinternieuwe buitenzone compleet.

Vanaf 14 uur beginnen de feestelijkheden. K3 komt aan in een limousine en opent het Koning Willem-Alexanderplein met nieuwe attracties in aanwezigheid van duizenden Plopsa-fans. Ze laten samen met kinderen ballonnen op en zingen hun populairste liedjes.

Tickets gekocht via de webshop van Plopsa, www.plopsa.nl, garanderen toegang de dag zelf. Een ticket geeft toegang tot meer dan twintig indoorattracties, de officiële opening en het optreden van K3. Het aantal kaarten is beperkt.

Prijzen: € 16 voor personen ≥ 1 m ; € 9,99 voor kinderen 85 cm > 1 m ; € 0 voor kinderen < 1 m