Pasen begint voordelig bij Drayton Manor

Drayton Manor LogoDrayton Manor heeft voor de bezoekers tijdens de Pasen weer een tal van kortingen klaarliggen. Tussen vrijdag 29 maart en zondag 14 april krijgen alle bezoekers die thuis hun kaartje kopen een flinke korting op de entreeprijs. Zo betalen volwassenen slechts 23 euro in plaats van 29 euro. En kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen slechts 15 euro in plaats van 23 euro. Daarnaast krijgen bezoekers de garantie dat als het teveel regent op de dag van bezoek, ze het geld terug krijgen. Dan moet het wel één uur onafgebroken hebben geregend.

Drayton Manor heeft dit jaar een nieuwe 4D-show ‘A Fish Story’ een onderwater musical, welke dagelijks wordt afgespeeld in de 4D-bioscoop van het park. Het vertelt het verhaal van Deepo een oranje vis, en van Billy een stagiair bij het aquarium waar Deepo verblijft. Deze Billy verandert op een magische manier in een vis, en gaat op avontuur naar de bodem van de oceaan.

Drayton ManorHet attractiepark is ook het enige Europese attractiepark met een Thomas Land themagebied, welke een absolute aanrader is voor kleinere kinderen. 2013 is het vijfde jaar voor Thomas Land en om dat te vieren zal het attractiepark deze zomer een nieuwe attractie aankondigen voor Thomas Land.

Fans van Ben 10 kunnen dit jaar weer genieten van de achtbaan Ben 10: Ultimate Mission. Echte waaghalzen kunnen terecht bij de achtbaan Apocalypse welke is uitverkozen tot meest angstaanjagende achtbaan van Engeland door The Gadget Show van Channel Five.

Mensen die liever niet in de attracties gaan kunnen genieten van de grote dierentuin die het attractiepark ook te bieden heeft.

Colin Bryan, directeur van het park voegt toe: ‘‘Pasen is de eerste vakantie in het seizoen, en geeft families de eerste kans om een dagje uit te gaan en tijd met elkaar door te brengen. Drayton Manor wilde dit jaar wat extra’s toevoegen, door families voor een gereduceerd tarief toegang te verlenen. Daarnaast weten we dat het Engelse weer onvoorspelbaar kan zijn en hebben we ervoor gekozen om een regenverzekering aan te bieden.’’                                      

Drayton Manor is een attractiepark gevestigd in het Engelse Staffordshire, een kleine stad nabij Birmingham. Het attractiepark is geopend sinds 1950 en heeft meer dan 40 attracties, waaronder vier achtbanen.