Gouden jubileumopening Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen Logo 50 JaarAttractie- & Vakantiepark Slagharen – ooit Ponypark Slagharen – viert vandaag zijn 50 jarig jubileum. Wat in 1963 is begonnen met 1 vakantiehuisje met 1 pony is nu het op een na grootste park in Nederland met 1.4 miljoen bezoekers per jaar.

Hoogtepunt vandaag is de onthulling van 2 nieuwe attracties. Ook worden fans en vaste gasten in het zonnetje gezet en zijn er optredens van de Nederlandse artiesten Jannes,
Sieneke, Danny Froger en vele meer. Zeker 5.000 mensen hebben in de aanloop hiernaar kaarten gekocht en zijn onderweg naar het park.

De nieuwe attracties zijn:

Magic Bikes
Samen met je vader/moeder of broer/zus probeer jij de top te halen met de fiets. Natuurlijk heb je nog een heel peloton achter je aan, die hetzelfde doel heeft. Denk erom de top halen is niet genoeg je moet er voor zorgen om er ook te blijven.

Foggs Trouble
Trotseer de oceaan en vaar met een boot over de golven. Samen met 24 andere passagiers kom je terecht in een storm. Je gaat van links naar rechts, maar na enkele minuten kom je weer veilig in de haven terug.

Het jubileumjaar kent meer feestelijke momenten. Op 31 maart is Het Grote SBS Paasfeest, dat elk jaar drukker en populairder wordt. Dit jaar zijn er optredens van Willem Barth, Femke Meines en Dean Saunders. De presentatie is in handen van Emile Hartkamp. Op 1 mei wordt een compleet nieuw themagebied geopend – Jules Verne Adventureland! In totaal komen hier vier nieuwe attracties te staan.

5 thoughts on “Gouden jubileumopening Attractie- & Vakantiepark Slagharen

    1. Nee, hiervan hebben we geen foto’s van Slagharen gekregen. Dit was alles wat wij ontvingen.

  1. ja piepende fogg’s trouble, maar goed. De attractie is ontworpen voor max. 8 volwassenen. Ik hoop voor slagharen dat ze dat ding niet te vaak overbeladen…
    en die fiets attractie..: wd40 😀

    hoop overigens dat er wat fotos opduiken van het bouwterrein…nieuwe locatie droomboot,…e.d.

Comments are closed.