Bellewaerde park op zoek naar nieuwe medewerkers

bellewaerde logoVoor het nieuwe pretparkseizoen is Bellewaerde Park op zoek naar medewerkers.  Voor het tweede jaar op rij wil Bellewaerde Park met het *STAR-project de nadruk leggen op de kwaliteit van het pretparkbezoek en de gasten als echte sterren ontvangen.  Hiervoor heeft het park nood aan medewerkers die vriendelijk, klantgericht en in staat zijn om samen met hun collega’s de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Anders dan de klassieke aanwervingscampagnes is dat Bellewaerde Park de recrutering, het onthaal en de opleiding van de medewerkers baseert op de principes van het *STAR*-project.  Naast het klassieke sollicitatiegesprek nemen de kandidaten deel aan werkateliers waar ze concrete pretparksituaties krijgen voorgeschoteld waarbij bepaalde competenties zoals klantgerichtheid, enthousiasme en samenwerking nodig zijn.  Tijdens deze rollenspelen worden de kandidaten geobserveerd en nadien beoordeeld.

Alles wordt in het wBEL_advertentie_erk gesteld om de medewerkers als ware sterren te onthalen en hen de behandeling te geven die ook zij aan de klant moeten geven.  Medewerkers die zich gedurende het seizoen positief laten opmerken op het vlak van klantgerichtheid, krijgen een erkenning.  Op het einde van het seizoen krijgen de weknemers met de meeste erkenningen een ware *STAR*-day met VIP-behandeling aangeboden.

Hoewel zo’n 70% van de seizoensmedewerkers elk jaar terugkeert, zoekt Bellewaerde Park nog een 40-tal werknemers voor diverse functies.  De openstaande vacatures zijn heel uiteenlopend en gaan van attractiebediener tot medewerker verkoop en van allround onthaalbediende tot horecamedewerker.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.bellewaerdepark.be en worden vervolgens uitgenodigd om langs te komen tijdens een van de *STAR*-aanwervingsdagen.