Slagharen presenteert haar vier nieuwe attracties

Slagharen Logo 50 JaarAfgelopen donderdag heeft attractiepark Slagharen haar vier nieuwe attracties aan het publiek gepresenteerd. In de Music Hall kregen de aanwezigen een presentatie van directrice Angelique Klar die naast de bekendmaking van de vier nieuwe attracties, ook allerlei aankondigingen deed over de nieuwigheden van seizoen 2013.

Ze sprak uitvoerig over het aankomende seizoen. Naast de nieuwe attracties biedt het attractiepark komend jaar ook meer entertainment. Onder andere het illusionistenduo-Winfried en Angelique werden aangekondigd als nieuwigheden in het entertainment van aankomend seizoen.

Na de algemene presentatie was er gelegenheid tot het bezoeken van de bouwplaats. Of beter gezegd, de sloopplaats. Want door de weersomstandigheden zijn er tot nu toe alleen nog maar attracties weggehaald, maar zijn de nieuwe attracties nog niet in het attractiepark geplaatst. Ben Nijkamp (hoofd-technische zaken) vertelde dat hij zich nog geen zorgen maakt over de deadline van 22 maart.

Op 22 maart zullen wij weer teruggaan naar Slagharen om te kijken of de attracties allemaal geopend zijn!