Tatoeage geeft levenslang gratis entree tot Halloween Fright NIghts

Op vrijdag 12 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 12e keer los in Walibi Holland. Bij de grootste fans van Halloween Fright Nights wordt een tatoeage van Eddie de Clown, het hoofdcharacter van de Fright Nights 2012, gezet. Daarmee krijgen de fans levenslang gratis entree tot het horrorevent.

Eddie de Clown roept al zijn fans op om hun meest creatieve bijdrage, waaruit blijkt hoe grote fan zij zijn van Halloween Fright Nights en Eddie de Clown, naar hem toe te sturen. Bij de grootste fans wordt een tatoeage gezet van Eddie de Clown. De tatoeage wordt tijdens de première van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober gezet door Nederlands bekendste tatoeëerder: Henk Schiffmacher. Met de tatoeage zijn de fans niet alleen hun leven lang verbonden aan Eddie de Clown, maar ook aan Halloween Fright Nights.

Never Celebrate Again!
Dit jaar staat Halloween Fright Nights volledig in het thema ‘Never Celebrate Again’. Eddie de Clown neemt wraak op de feestdagen, op een afschuwelijke en wrede manier neemt hij afscheid van de kerstman en zegt hij daag tegen sinterklaas. Na deze weerzinwekkende Halloween Fright Nights zijn de feestdagen nooit meer hetzelfde. Dit thema komt onder andere naar voren in het nieuwe Haunted House die dit jaar wordt geopend: ‘Haunted Holidays’. Daarnaast pakt Walibi Holland ook dit jaar weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones, Haunted Houses en Horrorshows.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.

 

Meer informatie is te vinden op: www.frightnights.nl.