Sesamstraat in Attractiepark Slagharen

Vorig jaar werd de 35ste verjaardag van Sesamstraat uitgebreid gevierd in Hardenberg. En 7 oktober zijn ze terug met het Sesamstraat Festijn in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De Sesamstraat bewoners Bert & Ernie, Pino, Tommie en Elmo zorgen voor leuke activiteiten tijdens dit Festijn.

Vorig jaar werd het feit dat Sesamstraat al 35 jaar in Nederland op de televisie is in Hardenberg groots gevierd. In theater de Voorveghter werd een tentoonstelling ingericht en werd een speciale verjaardagsvoorstelling gegeven, een Sesamstraat parade gehouden, en er werd een 3D straattekening gemaakt met Sesamstraat als thema.

Dit jaar komen de Sesamstraat bewoners op 7 oktober naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Deze dag is er de Sesamstraat liedjesshow met liedjes uit het mooiste van Sesamstraat. Daarna kunnen bezoekers op de foto met de Sesamstraat figuren. Ook zal er deze dag een speciale Sesamstraat parade zijn. ’s Middags is er de mogelijkheid om naar het Sesamstraat huis te gaan waar gekleurd kan worden en Sesamstraat filmpjes bekeken kunnen worden.

Voor het Sesamstraat Festijn dient een speciaal ticket gekocht te worden. Dit is vooraf mogelijk op www.slagharen.com en op 7 oktober bij de kassa.

Andere evenementen die Attractie- & Vakantiepark Slagharen dit jaar organiseert zijn:
– 28 en 29 september NK Hoefsmeden
– 6 oktober t/m 4 november Miracle of Lights Parade (met uitzondering van aantal data)
– Weekenden van December en tweede kerstdag Winter Slagharen
Voor meer informatie over deze evenementen, ga naar www.slagharen.com.