Movie Park Germany stopt met plan nieuwe achtbaan

Movie Park Germany stopt met de plannen voor een nieuwe achtbaan. Het film- en entertainmentpark kondigde begin dit jaar aan te investeren in een nieuwe attractie in 2014 en heeft een wijziging in het bestemmingsplan aangevraagd bij de gemeente Bottrop. Movie Park Germany heeft de gemeenteraad nu gevraagd om het goedkeuringsproces stil te zetten in verband met veranderingen in de investeringsstrategie.

„Movie Park heeft goede resultaten behaald ondanks de slechte weersomstandigheden dit jaar. Dit besluit betekent niet dat we geen nieuwe attractie hebben in 2014, maar als gevolg van de recente verandering in strategie is het te vroeg om concrete plannen bekend te maken. We focussen ons nu op een succesvol Halloween Horror Feest en op de vernieuwing van de attractie “Ice Age Adventure” in 2013”, aldus general manager Wouter Dekkers.