Meiden massaal naar Walibi Holland tijdens MEIDEN Summer Event

BIDDINGHUIZEN, 15 augustus 2012 – Op zaterdag 25 augustus stroomt Walibi Holland vol met meiden uit heel Nederland. De reden hiervoor is de eerste editie van het MEIDEN Summer Event. Walibi Holland wordt tijdens dit event omgetoverd tot het paradijs op aarde voor echte fashionista’s, beautyqueens, celebspotters en rollercoastergirls. Meiden kunnen de hele dag genieten van onder andere beautyworkshops, make-overs, zang-en dansworkshops, spectaculaire attracties en optredens van bekende artiesten waaronder Yes-R.

De hele dag vinden er optredens plaats van verschillende artiesten. Zo treden onder andere Danny Froger, Jeronimo, Sharon Doorson, Shay-An, Ralf Mackenbach, Monsif, Only Seven Left, Pop 4 You en Yes-R op tijdens het event. Modeliefhebbers kunnen inspiratie opdoen bij modeshows van bekende merken als Outfitters Nation, House of Shoes en de For Girlz collectie van Livera. Verder kunnen de meiden beauty workshops volgen, een haar make-over doen of hun nagels laten manicuren met nail-art.

Naast beauty, fashion en music zijn er nog andere activiteiten, zoals een fotoshoot, zang-en dansworkshops, meet & greets met de redactie van MEIDEN én met de artiesten. Ook wordt er gestreden om de BFF award bij de BFF Battle (Best Friend Forever). Verder vinden er audities plaats om model te worden in het magazine MEIDEN.

Naast alle extra activiteiten die tijdens het MEIDEN Summer Event plaats vinden zijn alle attracties van Walibi Holland ook geopend. Hierdoor is het event niet alleen aantrekkelijk voor meiden, maar ook voor de ouders of broertjes, dus voor het hele gezin.

Meer informatie Walibi Holland en het Meiden Summer Event is te vinden op: www.walibi.nl of op www.meidensummerevent.nl