Rocky de Bever bij laatste Summer Night 2012

Walibi HollandOp 15 augustus was de laatste Summer Night van dit seizoen al aangebroken. Ook het team van Rocky de Bever heeft deze avond bezocht. Het klapstuk van de dag was de act waar iedereen het over had: een optreden van Glennis Grace. Maar daarnaast waren er ook de bekende danceacts aan het begin van de avond en stond de groep CPG in het voorprogramma van Glennis Grace. Uiteraard werd de avond afgesloten met een groots vuurwerk. Lees snel verder voor het verslag van de laatste Summer Night 2012!

Ontzettend druk

Het was ook op deze dag van het evenement weer ontzettend druk in het attractiepark. Beide parkeerplaatsen waren wederom volledig in gebruik, ook waren er al wat opbouwactiviteiten van Low Lands bezig op de parkeerplaats. Eenmaal in het park viel de drukte gelukkig enigszins mee. De wachtrijen kwamen nooit boven de 45 minuten uit. Omdat wij het begin van het avondprogramma bij ons vorige bezoek van 25 juli al gezien hadden, sloegen wij dat deze keer maar over. Wij waren rond 21:30 uur bij de mainstage en werden direct getrakteerd op regen. Heel veel regen. Maar toen dat na zo’n 20 minuten weg was begon net het voorprogramma van Glennis Grace met een optreden van CPG.

Glennis Grace

Rond 22:15 was het dan tijd voor Glennis Grace. Zij bracht een paar eigen nummers ten gehore maar ook een aantal covers kwamen voorbij. Het concert duurde ongeveer een half uur en het ging allemaal wat soepeler dan bij ons eerste bezoek op 25 juli het geval was. Waar het vuurwerk op 25 juli een kwartier vertraging had ging het nu allemaal mooi om 22:45 de lucht in.

Foto’s van deze Summer Night