Bedenk de naam voor de nieuwe achtbaan van Attractiepark Toverland (persbericht)

Attractiepark Toverland roept Facebookgebruikers op om een naam te bedenken voor de achtbaan die 1 oktober aanstaande geopend wordt. De bedenker van de beste naam wint een vip-bezoek aan Toverland met tien vrienden, inclusief een rit in de achtbaan met zijn/haar naam. 

De nieuwe achtbaan is een zogenaamde spinning coaster, waarbij de karretjes van de trein kunnen draaien tijdens de rit. Van tevoren weet je dus niet welk stuk van de baan je vooruit of achteruit zult afleggen. Van dit type achtbaan bestaan er slechts drie ter wereld en dit is de eerste met muziek in de karretjes.

Magische vallei
Om de ervaring nog magischer te maken, verrijst rond de achtbaan een compleet nieuw themagebied: de Magische Vallei. Daarmee wordt Toverland ongeveer anderhalf keer zo groot. Naast de nieuwe achtbaan, komt hier een wildwaterbaan, een restaurant en nog zes andere attracties. Nog niet alle geheimen van de Magische Vallei worden nu al onthuld, maar wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen of inspiratie wil opdoen voor de naam van de achtbaan, kan een kijkje nemen op de speciale website: www.magischevallei.nl.

Voorwaarden
Het maakt niet uit of de naam Nederlandstalig of Engels is, maar de voorkeur wordt gegeven aan een pakkende naam die internationaal bruikbaar is. Het moet in elk geval door zowel Nederlanders als Duitsers kunnen worden uitgesproken. En uiteraard moet er geen andere achtbaan bestaan met dezelfde naam.

Deelnemen aan de namenwedstrijd kan via de Facebookpagina van het attractiepark. Ga vanaf vrijdag 17 augustus naar: www.facebook.com/attractieparktoverland en klik op de button ‘verzin een naam’. Insturen kan tot uiterlijk 2 september. Op 7 september wordt de winnaar en de naam bekendgemaakt. Als de bouw volgens planning verloopt, gaat de achtbaan van 1 oktober tot 4 november tijdelijk open. Na het winterseizoen opent de baan opnieuw, samen met de rest van het nieuwe themagebied, de Magische Vallei.

One thought on “Bedenk de naam voor de nieuwe achtbaan van Attractiepark Toverland (persbericht)

Comments are closed.