Vakantiepark Slagharen opent vanaf 2 april 2021

Logo Slagharen Vakantiepark Slagharen opent vanaf 2 april 2021, in het Paasweekend, de poorten.  Het boeken van een verblijf is flexibel. Attractie- & Vakantiepark Slagharen kan de vakantie omzetten, mocht er zich onverhoopt een coronasituatie voordoen. Helaas is het attractiepark nog gesloten tot nader bericht. In dit artikel lees je meer over wat er wél mogelijk is tijdens een verblijf op het vakantiepark.

Faciliteiten

Omdat het attractiepark nog dicht is zijn de prijzen van een verblijf aangepast. Gasten ontvangen een familie entreekaart voor een datum dat het attractiepark weer geopend is. Maar op het vakantiepark is genoeg te doen. Het vakantiepark is ruimtelijk opgezet met veel groen en leuke speeltuinen waar de kinderen natuurlijk fijn kunnen spelen. Daarnaast is Sunny Beach geopend en biedt het park een aangepast animatieprogramma, waarbij de mascottes Randy & Rosie van de partij zijn. Ga bijvoorbeeld bakken, knutselen of spelletjes doen in de kidsclub. Ieder weekend kun je meedoen aan een speurtocht, online bingo en een quiz. De restaurants zijn dicht vanwege de coronamaatregelen. Wel kun je een ontbijt, gourmetschotel of bijvoorbeeld een borrelbox laten bezorgen bij de vakantiewoning. Ook kan er gebruik worden gemaakt van take-away gerechten, het winkelaanbod middels personal shopping en het zogenaamde click en delivery principe.

Hoogtepunt

Algemeen Directeur Dave Storm : ‘’Net als in 2020 leek de vooraf geplande openingsdatum voor 2021 niet vanzelfsprekend. Ondanks de harde lockdown die tot eind maart 2021 aan de orde is, merken we een ruime interesse vanuit de consument om erop uit te gaan. Met het separaat openen van de vakantieparkpoort spelen we in op deze behoefte. Uiteraard gaan we de opening aangrijpen om samen met onze gasten en medewerkers te vieren dat de lente volop bezig is. Dat eerst het vakantiepark de poort weer opent een hoogtepunt op zich’’. Vanuit vakantiepark Slagharen trekt de gast zo het natuurgebied van het Vechtdal in. Slagharen ligt naast het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel en in het Vechtdal is genoeg te doen. Het Vechtdal is een natuurrijke, groene en gastvrije omgeving waar men echt tot rust kan komen, met een variëteit aan tochten om te fietsen, wandelen, mountainbiken of varen over de Vecht.

Attractiepark mogelijk eind april weer open

Naar eigen zeggen is het team van het attractiepark er klaar voor om zo, snel als de overheid openstelling van attractieparken in Nederland toelaat, weer te openen. Wanneer je een verblijf boekt bij vakantiepark Slagharen in de periode tot en met 22 april 2021, dan zit de toegang tot het attractiepark vooralsnog niet inbegrepen. Voor nu hoopt het management het attractiepark te kunnen openen per start van de eerstvolgende schoolvakantie. Bij voorkeur uiteraard eerder, omdat er geacht wordt dat dit met alle genomen maatregelen zeker veilig kan. Slagharen volgt hierin het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol is afgelopen jaar is opgesteld samen met de brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Slagharen heeft toegewerkt naar een nieuw normaal. Plezier maken staat voorop, maar de extra maatregelen zijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering.