Attractie- & Vakantiepark Slagharen komt met zomerprogramma

Logo SlagharenAttractie- & Vakantiepark Slagharen biedt deze zomer 4 weken lang, 3x per week een spannend avondentertainment. Nederlandse artiesten treden elke vrijdagmiddag bij het centrale Fonteinplein op. Nog meer entertainment wordt elke woensdag- en zaterdagavond geboden. Op deze Wild West Summer Nights is het park tot 20.00 uur geopend en wordt het Fonteinplein een groot barbecueterras.

BBQ-feest

Slagharen-directeur Dave Storm: “Nooit eerder was Slagharen op zomeravonden geopend. Met dit programma gaat een oude droom eindelijk in vervulling. Elke woensdag en zaterdag wordt het Fonteinplein tot een gastronomisch paradijs omgetoverd met een groot BBQ-feest. Onze DJ zorgt voor de passende zomerse muzikale achtergrond. Gelijktijdig zijn op de zaterdagen een aantal attracties in de nabijheid van het Fonteinplein geopend, zodat de gasten zich ook actief bezig kunnen houden.” Tickets voor de Wild West Summer Nights zijn ter plaatse verkrijgbaar voor € 25,- en vanaf € 12,- voor kinderen.

Summer Music

De Slagharen Summer Music vrijdagmiddagen beginnen op 24 juli 2020 met een optreden van Samantha Steenwijk. Op 31 juli volgt Wolter Kroes. Op 7 juli neemt Rolf Sanchez het stokje over en de serie wordt op 18 augustus afgesloten door de Vengaboys. Daarmee is zomerse partystemming verzekerd! Deze Slagharen Summer Music middagen zijn gratis, maar hiervoor moet vanwege het beperkte aantal plaatsen ter plaatse worden gereserveerd. Op voorhand dienen daggasten in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Verdere informatie vind je op slagharen.com/summernights