Piraten in Batavia opent 28 juli 2020

Europa Park logoRuim twee jaar na de verwoestende brand in het Duitse Europa-Park, gaat op 28 juli 2020 de vernieuwde attractie Piraten in Batavia officieel open voor het grote publiek. 26 mei 2018 brak een grote brand uit. Deze brand legde zowel het Scandinavische themagebied als de darkride in de as.

Boten

Enkele weken na de brand maakte het park al bekend dat Piraten in Batavia zou terugkeren in 2020. Nu wordt binnenin de attractie de laatste hand gelegd aan de verschillende scenes. Ook laat het park voor het eerste de nieuwe soundtrack horen. De boten zijn inmiddels allemaal in de attractie geplaatst. Dat is te zien op foto’s die directeur Michael Mack op zijn sociale media postte. Ook is de attractie voor de laatste keer helemaal volgepompt met water, klaar voor de uitgebreide testfase en afstelling van de showelementen.