De baan is vrij voor Tripsdrill

Logo Erlebnispark TripsdrillOok voor Erlebnispark Tripsdrill is aan het wachten een einde gekomen. Op 29 mei 2020 gaat het pretpark nabij Cleebronn weer open. Gasten die willen overnachten, kunnen dat doen vanaf 18 mei. Het dierenpark ging 6 mei al open voor publiek. Tripsdrill zet naar eigen zeggen de gezondheid van medewerkers en bezoekers voorop. Het attractiepark is druk bezig om extra hygiënemaatregelen door te voeren, zodat het park de 29ste veilig open kan.

Puur natuur in het dierenpark

Het dierenpark mocht als eerste open. Op 6 mei gingen de deuren open. Het dierenpark is ideaal om een frisse neus te halen. Tijdens een tocht door het 47 hectare grote wildpark, kun je meer dan 50 diersoorten ontdekken. Van tamme herten tot imposante roofvogels. Let op: de roofvogelshows zijn nog uitgesteld. Beren, lynxen, wolven en otters zijn er ook. Of volg het avonturenparcours in het bos en het blote voetenparcours. De grote avonturenspeeltuin zorgt voor nog meer afwisseling. In taverne Wildsau midden in het bos zijn eten en drinken verkrijgbaar bij een buitenbalie.

Overnachten in de natuur

Ook overnachten bij Tripsdrill is straks weer mogelijk. 28 boomhutten midden in het bos garanderen hotelcomfort op hoge hoogtes. De boomhutten zijn uitgerust met onder andere flatscreen-tv, koffiezetapparaat, koelkast, eigen douche en toilet. Dankzij vloerverwarming is het zelfs op frisse lenteavonden aangenaam. Liever slapen op de begane grond? Kies dan voor een van de 20 herderswagens. Deze zijn comfortabel ingericht met verwarming, koelkast, spoelbak, tv en ventilator. WiFi is zowel in de boomhutten als in de herderswagens gratis. Vanwege het coronavirus, wordt het ontbijt tot nader bericht elke ochtend naar de boomhut of de herderswagen gebracht. Voor gasten die in de herderswagen verblijven is het sanitair in het badhuis aanwezig, maar voorlopig zijn er geen douches aanwezig.

Prijzen en openingstijden

Het avonturenpark Tripsdrill gaat vanaf 29 mei 2020 dagelijks vanaf 09.00 uur weer open. Toegang is € 35,50 voor volwassenen. Kinderen en senioren betalen € 29,50. Het spelparadijs is ook inbegrepen bij de ingang van het avonturenpark. Kinderen onder de 4 jaar krijgen gratis toegang. Details over kaartaankopen voor het seizoen 2020 worden binnenkort bekendgemaakt via www.tripsdrill.de en sociale media van het park.