Walibi Holland opent 25 mei 2020

Logo Walibi HollandOp 25 mei 2020 wil Walibi Holland haar poorten weer openen. In overleg met veiligheidsregio Flevoland werkt het attractiepark toe naar een gedoseerde opening. Om een veilig dagje uit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving te verzekeren, heeft Walibi Holland gezamenlijk met de Club van Elf een protocol opgesteld. Het protocol biedt 3 garanties, passend bij de richtlijnen van het RIVM.

3 garanties

  1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten. Het is verplicht om voorafgaand aan je bezoek een ticket te reserveren via walibi.nl.
  2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie. In het gehele park zijn begrijpelijke instructies en bewegwijzering aanwezig. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken.
  3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. In de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Waar nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet.

Datum reserveren

Vanaf maandag 25 mei 2020 kunnen de eerste gasten het attractiepark en het vakantiepark Walibi Village weer bezoeken. Directeur Mascha van Till: “Wij zien er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen. Vooral omdat wij, ons team en ons mooie park, meer dan gereed zijn om een veilig dagje uit in een ontspannen en ruimtelijke omgeving aan te bieden. We hebben er zoveel zin in!“ Via walibi.nl kunnen gasten zich voorbereiden op een onbezorgd dagje uit. Het is verplicht voor iedereen die al een ticket heeft gekocht, abonnementhouders en iedereen die nog een ticket wil aankopen om voorafgaand aan het bezoek een datum te reserveren via de site. Heb je al tickets gekocht? Vanaf 20 mei 2020 is het mogelijk om je tickets te verzilveren via de website van het pretpark.