Attractiepark Slagharen start seizoen op 20 april

Logo SlagharenDe opening van Attractie- & Vakantiepark Slagharen wordt verder uitgesteld tot 20 april aanstaande. Naar aanleiding van de toespraak van Premier Rutte en de hieruit voortvloeiende vragen en zorgen van onze medewerkers en gasten hebben wij het besluit genomen om de poorten langer te sluiten. Op deze wijze kunnen wij actief onze vakantiegasten benaderen en gezamenlijk zoeken naar een passende nieuwe datum. Tevens kunnen we de werkzaamheden op ons park tot een minimum beperken waardoor wij onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis de werkzaamheden laten uitvoeren.

De reserveringsafdeling van Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat in de komende periode alle gasten die een verblijf met een aankomst voor 20 april hebben gereserveerd op volgorde van aankomst benaderen en gezamenlijk wordt er gezocht naar een passende oplossing.
Gasten kunnen zelf ook contact opnemen met de reserveringsafdeling via info@slagharen.com of
+31 (0)523 – 683000.

Gasten die tickets hebben voor het attractiepark met geldigheid t/m 19 april 2020 en het event Invites kunnen deze het gehele seizoen gebruiken tot 3 januari 2021, ook in de zomermaanden van 2020. Een andere optie is om het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Hiervoor dient men o.v.v. Annulering ticket + ordernummer een mail te sturen aan ticketservice@slagharen.com.