Oude Tufferbaan weer open na 2 maanden renovatie

Efteling logoSinds 19 april 2019 is de Efteling-klassieker De Oude Tufferbaan weer geopend voor gasten. Tijdens het onderhoud van 2 maanden is de familieattractie opgefrist. Er zijn nieuwe voertuigen en een nieuw besturingssysteem toegevoegd. Nieuwe interactieve scènes zorgen voor extra plezier bij de jonge chauffeurs. In april 2019 bestaat de attractie 35 jaar. De klassieke T-Fordjes hebben plaats gemaakt voor nieuwe auto’s en pick-ups. De nieuwe auto’s zijn volledig overdekt en in de pick-ups zitten alleen de chauffeurs droog. Tijdens de vernieuwde rit komen gasten langs verschillende boerderijdieren. In sommige gevallen reageren die dieren op de claxon van het voertuig. Na een ritje in De Oude Tufferbaan kunnen kinderen nog steeds een rijbewijs verdienen.

Oude Tufferbaan