Toverland zoekt ruim 100 scare actors voor Halloween 2019

Logo ToverlandDe populaire Halloween Nights in Attractiepark Toverland worden op 7 avonden in oktober 2019 gepresenteerd: 12, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober 2019. Speciaal voor dit evenement is het attractiepark op zoek naar meer dan 100 scare actors. Mensen die in de huid van de angstaanjagende karakters willen kruipen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf aanmelden voor de audities via de website van Toverland. De audities vinden plaats op 20, 21 en 22 augustus 2019. De generale repetitie is op 11 oktober 2019. Om deel te nemen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Over de Halloween Nights

De Halloween Nights in Toverland worden dit jaar spectaculairder dan ooit. Het attractiepark zet maar liefst 25% meer scare actors in om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen in de diverse scare zones en spookhuizen. Al sinds de opening van Toverland in 2001 vinden er Halloween Nights in het attractiepark plaats. Het toonaangevende evenement, dat door de bezoekers wordt gewaardeerd met een 9,1, wordt elk jaar grootser. Zo worden er dit jaar niet alleen meer scare actors ingezet, maar wordt er ook een extra avond aan het evenement toegevoegd. Tijdens de Halloween Nights wordt het park verdeeld in verschillende scare zones. Daarin zijn licht, geluid, special effects en decor volledig op elkaar afgestemd. Ook worden er diverse extra spookhuizen ingericht. De scare actors maken het plaatje compleet en zorgen voor de ultieme griezelervaring. Iets te eng? Tijdens de herfstvakantie van 12 oktober tot en met 27 oktober 2019 vinden voor de jongere bezoekers tot 12 jaar tevens de vriendelijke Halloween Days plaats.