Plopsa-parken klaar voor het nieuwe Paasseizoen van 2019

Plopsa

Op zondag 7 april 2019 geeft Plopsaland De Panne het startschot van het nieuwe pretparkseizoen met de nieuwe K3 Roller Skater en tal van andere evenementen. Ook de andere Belgische Plopsa-parken pakken uit met een spetterend paasprogramma. Weten welk Plopsa-park wat voor jou in petto heeft?

Plopsaland De Panne

Na een winterse pauze, is Plopsaland De Panne weer volledig klaar voor de start van het nieuwe pretparkseizoen. Nieuw dit jaar is de K3-zone met bijhorende K3 Roller Skater. Waarin bezoekers zich een weg banen langs een verrassend parcours met kriebelende hoogtes en leuke bochten. Allemaal in een Rollerdiscothema. Ook het nabijgelegen restaurant kreeg een update en gloednieuwe invulling. Het gaat vanaf heden als ‘K3 Keuken’ door het leven. Traditiegetrouw staat ook Kabouter Plop van 7 tot en met 19 april 2019 op het podium van het Plopsa Theater, met de unieke paasshow ‘Plop en de Toverglazen’. Daarnaast is er tijdens het paasweekend, van 20 tot en met 22 april 2019, het nieuwe evenenement ‘Kaatjes Paaseierenraap’. Tijdens deze dagen liggen duizenden paaseitjes verspreid in het park. “Kinderen kunnen er samen met publiekslievelingen Kaatje en Viktor naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone.”, aldus Parkmanager Wim Wauters.

Plopsa Coo

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, geeft op zaterdag 6 april de aftrap van het nieuwe seizoen. Bovendien vindt er van 20 tot en met 22 april de Libeert Paaseierenraap plaats. Daarnaast kunnen bezoekers nog de volledige paasvakantie genieten van tal van Meet & Greets met de populaire Studio 100-figuren waaronder Maya de Bij, Kabouter Plop en Bumba.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt zet tijdens de paasvakantie haar deuren open voor Kabouter Klus. De handigste kabouter van het hele kabouterbos komt elke dag langs voor een knettergekke Klus Show. Van 20 tot en met 22 april kunnen de allerkleinste bezoekers paaseitjes met Kamiel zoeken tijdens het nieuwe evenement Kaatjes Paaseierenraap.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is tijdens de paasvakantie elke dag tot 20 uur geopend voor uren waterplezier. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers. De hele vakantie lang!

Kabouter Plop