De Botsauto’s komen terug in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark HellendoornNa wekenlange speculaties en vele geruchten bevestigt Avonturenpark Hellendoorn officieel de terugkeer van de botsauto’s. Na 20 jaar heeft het park dus toch weer botsauto’s!  De komst van de overdekte attractie ‘Fort KnalKruit’, zorgt ervoor dat het Piratengebied straks 4  attracties telt. Samen met Het Galjoen, Piraat Enterhaak, Wildwaterval maakt Fort KnalKruit het piratenavontuur compleet.

Over Fort Knalkruit

Fort Knalkruit wordt een volledig overdekte attractie met 2 elektrische vloeren. Naast de reguliere botsauto’s, komt er een apart gedeelte waar de kleinste avonturiers zonder al teveel knalwerk hun rondjes kunnen rijden. Hierdoor wordt Fort KnalKruit een attractie die geschikt is voor de hele familie. Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang en wordt er hard gewerkt aan Fort KnalKruit. Naar verwachting kunnen de bezoekers in het Paasweekend van 2019 gebruikmaken van de botsauto’s. In de jaren 70 en 80 waren er al eerder botsauto’s in het Avonturenpark te bewonderen. In 1989 maakten zij plaats voor het theater waar destijds ‘de Magical Monkey show’ te zien was.

Trots

René Peul, marketingdirecteur van Avonturenpark Hellendoorn, is trots op de uitbreiding: “We vinden het geweldig dat we naast ‘Baba’s Ruimtereis’ nog een nieuwe attractie openen komend seizoen. Baba’s Ruimtereis, een mini vrijevaltoren, is speciaal voor de allerkleinste avonturiers in Dreumesland. Fort KnalKruit is geschikt voor kinderen, ouders en grootouders. Met recht een knallende familieattractie!” Peul vervolgt: “Fort KnalKruit gaat qua thema perfect aansluiten bij het Piratengebied en een belangrijke positie innemen. Het trekt direct de aandacht en het gebouw wordt imposant. De botsauto’s krijgen een bijzonder ontwerp en vertellen het verhaal van de explosiviteit van de attractie. We zijn erg enthousiast over de concepttekening en ontwerpen én zijn overtuigd dat Fort KnalKruit een zeer populaire attractie gaat worden. Wij zijn enorm blij dat de botsauto’s na 30 jaar terugkeren, in een nieuw en modern jasje, en dat we het Piratengebied uitbreiden met een indoorattractie voor het hele gezin. Het belooft een knaller te worden!