Nieuwe Efteling theaterproductie CARO groots, ontroerend en spectaculair van start

Efteling logoDe 16e theaterproductie van de Efteling beleefde op zaterdag 15 september 2018 haar opening night in het Efteling Theater. De show genaamd CARO zit bomvol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans maar is bijna volledig zonder gesproken tekst. Toch bewees de staande ovatie na afloop dat de zaal zich identificeerde met het verhaal en zich voor even liet meevoeren in de ‘mallemolen van het leven’.

Over CARO

De show gaat over een man, vertolkt door Ton Peeters, die onverwachts een terugblik op zijn eigen leven krijgt voorgeschoteld door Mijnheer Tijd, gespeeld door Marcel Visscher, en Mevrouw Tijd: Talita Angwarmasse. Er komt veel dans en acrobatiek in de show voor. Mijnheer en Mevrouw Tijd zingen de sterren van de hemel. CARO is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Dat is in de voorstelling terug te zien in onder andere het ronddraaiende podium en te horen in de themamuziek. CARO is vanaf nu exclusief te zien in het Efteling Theater. Voor verblijfsgasten van het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en het Loonsche Land zijn er speciale kortingskaartjes verkrijgbaar. Meer informatie en tickets via www.efteling.com/caro

Een internationale verblijfsbestemming

Regisseur Stanley Burleson is trots op de reacties uit het publiek: “Altijd spannend, dit is zo’n andere productie dan de eerdere sprookjesmusicals van de Efteling. De herkenbare momenten uit ieders leven komen binnen bij de gasten in de zaal. En dat zonder een compleet verteld verhaal, want op het podium spreken we vooral een visuele taal van dans en acrobatiek.” CARO sluit aan bij de ambitie van de Efteling om van een attractiepark uit te groeien tot een internationale verblijfsbestemming. “Het produceren van een theatershow waarin spraak en taal ondergeschikt is, was een echte uitdaging. Gelukkig zorgt de speciaal door René Merkelbach gecomponeerde muziek voor een verbindende en begrijpelijke verhaallijn,” aldus Olaf Vugts, Creatief Directeur.

CARO