Attractiepark Toverland organiseert 3 extra Midzomeravonden in 2018

Logo ToverlandToverland presenteert in de zomervakantie van 2018 3 extra Midzomeravonden op zaterdag. Tijdens dit zomerse evenement is het attractiepark gehuld in een kleurrijke festivalsfeer. Bezoekers kunnen vanaf 17.00 uur genieten van extra entertainment in de 6 themagebieden die het pretpark rijk is. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow. Toverland is tijdens de Midzomeravonden geopend tot 23.00 uur.

3 extra Midzomeravonden

Naast zeven woensdagen in de zomervakantie worden de Midzomeravonden nu ook georganiseerd op zaterdag 4, 11 en 18 augustus 2018. Het programma op de zaterdagen is gelijk aan de woensdagen. “De Midzomeravonden zijn erg succesvol gebleken. We merken dat gasten genieten van de betoverende sfeer en zeker in combinatie met de huidige temperaturen voelt een bezoek aan de Midzomeravonden aan als een avondje in de Mediterranee“, vertelt Teun Dielesen, Operationeel Directeur. “Vandaar dat we nog meer mensen de mogelijkheid willen bieden om ’s avonds te genieten van al het moois dat Toverland te bieden heeft.

Live entertainment

In het nieuwe entreegebied Port Laguna kunnen bezoekers kennismaken met de magie van de familie Magistralis, het betoverde standbeeld La Sirena Regida of genieten van de mediterrane klanken van de band Sonidos de Solaris. De Troubadours of Avalon laten herberg The Flaming Feather muzikaal tot leven komen en ook tovenaar Merlijn maakt zijn opwachting. In de Biergarten wordt gezorgd voor ‘Stimmung und Spaß’ en bij de houten achtbaan Troy wordt de sensationele vuurshow Helios opgevoerd. Ook kunnen bezoekers de gehele avond afkoelen in de diverse waterattracties of genieten van een ritje in de achtbaan bij zonsondergang.

Avondtickets met korting

De Midzomeravonden worden afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. De show, getiteld ‘Discover your own magic’, is op maat gemaakt voor Toverland, met muziek uit de themagebieden. In verband met de droogte worden er diverse extra veiligheidsmaatregelen getroffen. De Midzomeravonden vinden nog plaats op woensdag 1, 8, 15 en 22 augustus en zaterdag 4, 11 en 18 augustus 2018. Het evenement is vanaf 19.00 uur voordelig te bezoeken met een speciaal avondticket á € 20,- per stuk. Het avondticket is uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa. Meer informatie hierover is te vinden via de website van Toverland.

Vuurwerk in Toverland