Ruimere openingstijden en nieuwe characters in Movie Park Germany

Movie Park GermanyOok in Movie Park Germany is de zomervakantie begonnen. Het park viert de start van de zomervakantie met een verrassing voor alle fans van de televisieserie Paw Patrol. Want vanaf nu zijn de twee personages Skye en Rubble van de Nickelodeon-kinderserie in het Duitse pretpark te vinden. De characters verheugen zich om met de gasten op de foto te gaan en Meet en Greets te houden met fans. Bij de dagelijkse parade in Movie Park zijn ze eveneens te zien.

Paw Patrol

Al sinds 2016 kunnen onze bezoekers de bekende karakters Chase en Marshall live bij ons vinden. Maar nu hebben wij onze versterking gehaald”, zegt directeur Thorsten Backhaus met een knipoog. De animatieserie gaat over heldhaftige puppy’s die op een kindvriendelijke manier waarden zoals teamgeest, cohesie, vertrouwen en dapperheid overbrengen. Elk van de honden heeft een zeer speciale vaardigheid. Zo vormt elke hond een onmisbaar onderdeel van de groep. Of het nu de politieagent Chase, de vuurhond Marshall, de helikopterpiloot Skye of Rubble, de bouwvakker is.

Ruimere openingstijden

Ze kunnen bijna niet wachten om de gasten van het Movie Park Germany samen te ontvangen. Er is voldoende tijd en gelegenheid voor een meet en greet. Want met de start van de zomervakantie in Noordrijn-Westfalen verlengt het pretpark ook de openingstijden. “Van 16 juli tot 26 augustus 2018 zijn we open van 10 tot 20 uur” zegt Thorsten Backhaus. Normaal gesproken gaat het pretpark nabij Bottrop al om een uur of 17 of 18 dicht. Behalve tijdens Halloween. Dan sluiten de poorten pas om 22 uur voor de bezoekers.