100 singles maken kans op een sprookjesdate in de Efteling

Efteling logoDe eerste zomerse dagen zorgen voor de nodige zomerkriebels bij de Nederlandse singles. Heb je een eerste date gepland en wil je dit keer iets anders doen dan een koffiedate? Verras hem of haar dan met een first date in een attractiepark! Grote kans dat jouw date blij verrast is met dit voorstel, want bijna de helft van de Nederlandse singles ziet dit wel zitten. De singles zijn dan niet vies van wat actie: een kwart van hen zit het liefst samen vooraan in de achtbaan, blijkt uit onderzoek van Lexa.nl en de Efteling.

Flirten in de bootjes

Een eerste date met een potentiële nieuwe liefde is altijd spannend. Daten in een attractiepark is dan een ideale manier om direct het ijs te breken. Houden jullie ook nog eens van dezelfde attracties, dan scoor je daar extra pluspunten bij ruim een derde van de singles (38%). Stel dat je tijdens de date een echte klik voelt, wat zou dan het beste moment zijn om een ‘move’ te maken? Daar blijken de meningen toch wel over verdeeld. Waar de mannelijke singles hun date het liefst versieren tijdens een romantisch boottochtje (42%), kijken de vrouwen eerst de kat uit de boom. 1 op de 3 single dames wacht namelijk rustig af tot hun date een eerste stap zet.

Sprookjes bestaan

In de Efteling worden sprookjes al bijna 66 jaar werkelijkheid. Het is dan ook de perfecte locatie voor een eerste date. “We zien al veel verliefde stelletjes in de Efteling en bedachten hoe we nog meer (toekomstige) stelletjes gelukkig kunnen maken. Met ons specialisme in het creëren van de perfecte sfeer en met behulp van de expertise van Lexa.nl, kunnen we samen de ideale Sprookjesdate maken,” vertelt Femke van Es, Hoofd Communicatie & PR van de Efteling. “Bij Lexa willen we singles samenbrengen op bijzondere locaties voor een unieke ontmoeting. Wat past daar nou beter bij dan de Efteling?”, aldus Roelijne Peters van Lexa.nl. Lexa.nl is één van de grootste datingservices op het gebied van online dating, met duizenden singles die op zoek zijn naar een relatie.

Vind jouw date

100 singles uit Nederland krijgen op zaterdag 30 juni 2018 de kans om hun droomprins(es) te ontmoeten in de Efteling. Wat volgens de Nederlandse singles het hoogtepunt van hun date in de Efteling zou zijn? Uit het onderzoek blijkt dat waar de mannelijke singles het liefst samen verdwalen in het Sprookjesbos, bij de vrouwen een romantisch ritje in de Droomvlucht met stip op nummer één staat. Singles kunnen zich nu aanmelden via efteling.com/sprookjesdate of via lexa.nl. Zij krijgen half juni te horen of ze geselecteerd zijn. De 100 uitgekozen singles ontmoeten elkaar voor het eerst op 30 juni in de Efteling. Daar beleven zij een Sprookjestour door de Efteling, waarbij er diverse opdrachten uitgevoerd zullen worden om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde van de dag wordt de balans opgemaakt tijdens een borrel. Wie leven er samen nog lang en gelukkig?

Een stelletje in de Efteling