Avonturenpark Hellendoorn klaar voor 2018

Avonturenpark HellendoornAvonturenpark Hellendoorn opent op 1 april 2018 weer haar deuren. Het seizoen begint met een aantal primeurs! Zo breidt het park haar attractieaanbod in Dreumesland uit, kunnen bezoekers zich verbazen over de stunts die vertoond worden tijdens de nieuwe High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’, is het park rookvrijer geworden en wordt het horeca-aanbod aangepast. Traditiegetrouw wordt het seizoen in oktober afgesloten met het griezelige Heksendoorn. Dat gebeurt met maar liefst 2 avonden Screams.

Uitbreiding Dreumesland, nieuwe stuntshow en nieuw theater

Vorig jaar is in Avonturenpark Hellendoorn ‘Het DrakenNest’ geopend. Een populaire attractie voor kinderen van minimaal 120 centimeter en hun ouders. Dit jaar worden de allerkleinsten getrakteerd op een leuke toevoeging in Dreumesland. Nadat parkmascottes Baba en Bella in 2016 feestelijk hun Berenboom in Dreumesland openden, is het dit jaar weer tijd voor een feestje. Met de komst van de compacte attractie kunnen de kleine avonturiers zich in dit minipretpark zelfstandig vermaken met maar liefst acht attracties. De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Van 7 juli tot en met 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug met een nieuwe spectaculaire zomershow in het vernieuwde openlucht theater. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten.

Zinderende Zomeravonden en het Slidepark

Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn vier Zinderende Zomeravonden! Op 1, 8, 15 en 22 augustus 2018 kun je extra lang genieten van het park. De attracties zijn open tot 21.30 uur en de avond wordt om 21.45 uur afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Van juni tot en met september 2018 beleef je waterpret in Aquaventura Slidepark! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeeltuintje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in dit waterpark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,-.

Heksendoorn en Screams

Hou je van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn van 6 tot en met 28 oktober 2018 je lol op tijdens Heksendoorn! Betreed het ondergrondse spookhuis en bekijk de griezelshow, terwijl heksen en andere griezels je op de hielen zitten. Tijdens dit populaire Halloween-evenement voor families bepalen kinderen zelf hoe spannend het wordt door met een toverstafje de griezels op afstand te houden. Screams keert terug en dit jaar zelfs op twee avonden! Op vrijdag 19 en 26 oktober 2018 verandert het gezellige pretpark in een doodeng, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Diverse scare-zones, haunted houses en ruim 100 scare actors jagen je de stuipen op het lijf. De avonden duren van 19.00 uur tot 23.00 uur. Kom maar langs.. als je durft!

Aangepast horeca aanbod en rookvrijer park

Eethuis de Berghoeve zal komend seizoen meer opties bieden op het gebied van verantwoord eten. Zo worden er biologische smoothies, vegetarische menu’s en maaltijdsalades toegevoegd. Daarnaast zal er bij een aantal menu’s de mogelijkheid zijn om deze als vegetarisch te kiezen. De suikerspinnen, softijsjes en frietjes blijven uiteraard te verkrijgen binnen het park. Vanaf de start van het nieuwe seizoen scherpt Avonturenpark Hellendoorn haar rookbeleid verder aan. Het Avonturenpark heeft een beperkt aantal rooklocaties aangelegd verspreid over het park. De rest van het park wordt volledig rookvrij. Het familiepark sluit zich aan bij de ‘Rookvrije Generatie’ en beschermt zo kinderen tegen tabaksrook en de verleiding om later zelf te gaan roken.