Tiki-Waka wordt nieuwe familieachtbaan Walibi Belgium

Walibi Belgium15 februari 2018 maakte Walibi Belgium de naam van haar nieuwe attractie bekend: Tiki-Waka. Dit wordt een familieachtbaan in een exotische Tiki-stijl. De nieuwe coaster zal zich in een nieuwe exotische zone, Exotic World, bevinden voor topattractie Challenge of Tutankhamon. De familie-attractie van de Duitse attractiebouwer Gerstlauer zal 500 meter lang worden. De topsnelheid bedraagt 55 kilometer per uur. Al vanaf 1 meter kunnen kinderen de attractie samen met hun ouders ervaren. De herthematisering van Aqualibi is ook volop aan de gang. Vanaf de paasvakantie 2018 zullen bezoekers ondergedompeld worden in een Caraïbische sfeer. Een extensie van 700 m² voor kinderen die niet kunnen zwemmen, Kiddie Bay, is ook in volle opbouw. In 2022 of 2023 zal Aqualibi opnieuw een uitbreiding krijgen. In juni 2017 kondigde Walibi Belgium aan dat er 100 miljoen euro geïnvesteerd ging worden in het park om er verschillende werelden te creëren. 12 miljoen werd al aan bovenstaande werken besteed.