Nieuwe achtbaan Wildlands gaat Tweestryd heten

Logo WildlandsTweestryd, zo heet de nieuwe attractie van Wildlands. Deze achtbaan opent in het voorjaar van 2018. Tweestryd is een family duelracer. Een achtbaan waarbij gasten van het park niet alleen de strijd met elkaar aangaan, maar ook strijden voor het goede doel. De attractie ligt in het gebied Serenga, waar zorgen voor de natuur centraal staat. Het verhaal rondom de nieuwe attractie, is dat van een 40 jaar geleden gesloten steenkolenmijn. Waarbij het gebied terug is gegeven aan de natuur. Inmiddels heeft de natuur zich hersteld op deze plek. Daarom mogen toeristen vanaf het voorjaar van 2018 in de oude mijn tegen elkaar racen. Aan beide racers is een echt goed doel gekoppeld: de winnende wagon verzamelt ook echt geld voor dit doel. Kortom: een mijn met een missie!