Heide Park verwijdert opnieuw een attractie

Logo Heide ParkHet Duitse Heide Park, gelegen nabij Soltau, verwijdert opnieuw een attractie in 2017. De laatste jaren sloot het pretpark al heel wat attracties. In 2 jaar tijd zijn er maar liefst 5 attracties verdwenen uit het pretpark. Daarboven komt nog eens dat Colossos, de houten achtbaan van het park, al geruime tijd buiten gebruik is. In 2016 verdween de octopus Okti. Ook de boottocht Märchenfahrt werd verwijderd. Daarvoor kwam het nieuwe Hoe tem ik een draak themagebied in de plaats. In 2017 sloot Heide Park de topspin Aqua Spin en de flipper Lady Moon. Daar blijft het dus niet bij. Ook de kinderdraaimolen “Koggenfahrt” sluit zijn deuren.

Deze attractie opende in 1982 en maakt nu plaats voor een nieuwe attractie. Welke dit zal zijn is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de attractie vlakbij genaamd Wichtelhausenbahn een grondige opknapbeurt krijgt. Bij deze attractie, speciaal voor de allerjongsten, rijdt je door een magische sprookjeswereld. In kleine karretjes, die de vorm hebben van verschillende diertjes, kunnen 2 kindjes een magisch tochtje maken. In 2018 viert deze attractie haar 30ste verjaardag. Welk thema het gaat worden is jammer genoeg ook nog niet bekendgemaakt. Over die andere grote achtbaan Colossos heeft het park ook nog niets bekendgemaakt. Afwachten dus wat ze daar in Soltau van plan zijn.