Attractiepark Toverland verwelkomt 8 miljoenste bezoeker

Logo Toverland16 en een half jaar na opening mocht Attractiepark Toverland vandaag haar 8 miljoenste bezoeker ontvangen. Een mijlpaal die het attractiepark niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. Familie Visscher en familie van Bijnen werden tijdens hun jaarlijkse vader-kinder-uitje dan ook flink in het zonnetje gezet. Bij de hoofdingang stond een welkomstcomité klaar om de gelukkige families feestelijk te ontvangen. Onder het geknal van confetti kwamen familie Visscher uit Vlijmen en familie van Bijnen uit Drunen door de toegangspoort.

Verraste vaders

“Supergaaf en erg leuk” waren de eerste woorden van de verraste vaders. Ze bezochten Toverland vandaag vanwege hun jaarlijkse vader-kinder-uitje. Voor vader Visscher is dit het eerste bezoek aan het attractiepark. “De dag begint zo wel héél erg goed!’, grapt hij. Naast bloemen en een grote cheque mocht Tessa Maessen, communicatie manager, de families een jaarabonnement aanbieden. “Wie weet komen we volgende week al wel weer”, zeggen de vaders.

Magische toekomst

Sinds de opening op 19 mei 2001 hebben inmiddels 8 miljoen bezoekers van Toverland mogen genieten. In 2018 staat de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het attractiepark op de planning. Toverland opent dan een nieuw entreegebied en het nieuwe themagebied Avalon met de spectaculaire wing coaster Fēnix en de magische boatride Merlin’s Quest. Met de uitbreiding van zeven hectare is een investering van circa 35 miljoen euro gemoeid. Via 2018.toverland.com worden geïnteresseerden van het laatste nieuws op de hoogte gehouden.

Toverland 8 miljoenste bezoeker