Bobbejaanland pakt groots uit tijdens Halloween 2017

BobbejaanlandThe Fear is Real in Bobbejaanland tijdens Halloween 2017! Het Belgische pretpark pakt dit evenement elk jaar grootser aan. Dit jaar komen er 5 spookhuizen, waaronder een nieuwe. Daarnaast zijn er nieuwe scarezones, 2 shows en maar liefst 4 nocturnes! De avonden worden om 20.45 uur afgesloten met vuurwerk. Halloween wordt dit jaar in Bobbejaanland gehouden op 14 en 15 oktober, 19 tot 22 oktober, 28 tot 31 oktober en 1 november tot 5 november 2017. De 4 nocturnes vinden plaats op zaterdag 28 oktober, zondag 29 oktober, dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november 2017. Tijdens Halloween is het park open tot 21.00 uur.

3 scarezones

Childhood Dreams is de eerste scarezone. De grootste nachtmerries uit je kindertijd worden hier werkelijkheid. Durf je de monsters die vroeger onder je bed zaten onder ogen komen? Weet je wat er écht gebeurde met kinderen die stout waren?  Tijdens Halloween verandert Cowboy Stad in scarezone Ghost Town. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Kijk uit voor halfdode cowboys en de geesten van vermoorde outlaws! Je kunt er mee op de foto, maar euh, op eigen risico. Tijdens de nocturnes is het hier extra uitkijken. Want vanaf 18.00 uur nemen de ‘Evil Spirits of the Past’ toe en willen ze maar één ding … jouw vlees! Na het overdonderend succes van vorig jaar is Aaron Crow terug met een aangepaste show in het theater. Hier draait alles rond angst en het overwinnen van angsten. Een adembenemende combinatie van magie, levensgevaarlijke stunts en duizelingwekkende illusies. De wereldbekende illusionist Aaron Crow won meerdere internationale prijzen.

Kindvriendelijk Halloween vieren

Hou je van de sfeer van Halloween, maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween wordt Adventure Valley omgetoverd tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: de dag van de doden. Reuzenskeletten, bloemen, muziek. Zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren! Tijdens de nocturnes kan je vanaf 18.00 uur meefeesten tijdens Party of the Dead. Een heel unieke danservaring gegarandeerd!

5 haunted houses

Niew voor 2017 is het haunted house Sonar. Je bevindt je dan in het jaar 2273. Constante zure regen en radioactieve straling hebben een ravage aangericht op aarde. De bevolking op aarde is uitgestorven of veranderd in vleesetende mutanten. De enkele mensen die het hebben overleefd maken deel uit van één van de clans die een onderlinge strijd uitvechten om leefbaar territorium. Een onderzeeër in het diepe water is de enige uitweg naar een leefbare wereld. In haunted house the Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Een nieuw paar handen? Geen enkel probleem! Alles kan in The Doll Factory. Klein detail: ze moeten door het akelige medische team eerst nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden … dat van jou! Vergeet de grappige, vrolijke clowns die je aan het lachen willen brengen.

De clowns in haunted house Bazaar Bizarre willen maar één ding… jou doen gillen van pure angst! Daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar. Heb je nog niet genoeg gegriezeld? Bezoek dan voor 5 euro het Nightmare Motel. Als nietsvermoedende toerist kom je hier terecht. Na het inchecken ontdek je dat je een allesbehalve rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar je kunt het hotel niet uit. Alle deuren blijken gesloten te zijn. Blijf je voor eeuwig in het Nightmare Motel of ontsnap je tijdig aan de kwade hotelgeesten? Nightmare Motel is een unieke escaperoom waarin je tot 8 minuten vast kan zitten. In het doolhof the Bug Escape heerst een insectenplaag! Kan jij ontsnappen aan deze kriebelende beestjes door de verschillende raadsels op te lossen? Kriebels gegarandeerd voor klein én groot!

Halloween Bobbejaanland