Toverland start officieel met uitbreiding 2018

Logo ToverlandHet Limburgse attractiepark Toverland opent volgend in 2018 een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. De bouw hiervan is in de eerste week van september 2017 officieel van start gegaan. Deze mijlpaal werd gevierd met de lancering van de website 2018.toverland.com. Hier kunnen geïnteresseerden het laatste nieuws over de uitbreiding op de voet volgen. De afgelopen maanden zijn de voor de uitbreiding benodigde vergunningen verleend en is de grond bouwrijp gemaakt.

Nieuwe deel Toverland opent zomer 2018

De bouw kan nu écht beginnen!“, zegt Paul Oomen, Technisch Directeur van Toverland. “Op dit moment kun je aan de hand van piketpaaltjes de contouren van de gebouwen al zien. Dit is onze grootste uitbreiding tot nu toe. We kunnen ons goed voorstellen dat iedereen erg benieuwd is naar onze uitbreidingsplannen, vandaar dat we hiervoor een speciale website hebben ontwikkeld.” Op de website 2018.toverland.com wordt aan de hand van afbeeldingen, video’s, geluidsfragmenten en storytelling een voorproefje gegeven voor volgend jaar. Om toegang te krijgen tot deze exclusieve informatie dient de bezoeker zich eerst aan te melden. In de zomer van 2018 zullen de nieuwe gebieden opengaan voor publiek. In de zomer van 2018 wordt Toverland anderhalf keer zo groot. Op een oppervlak van 7 hectare worden een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied gerealiseerd. In het themagebied staan een tweetal grote attracties centraal. Een sensationele Wing Coaster en een magische boatride. Met de uitbreiding is een investering van 30 miljoen euro gemoeid.

Start uitbreiding Toverland 2016