Zomers evenement Summer Vibez wordt Lekkergaan in Walibi Holland

Logo Walibi HollandDit jaar, 2017, geen festival Summer Vibez meer in pretpark Walibi Holland. Het attractiepark organiseert in plaats van de Summer Vibez, voorheen Summer Nights, nu het festival Lekkergaan. Lekkergaan staat in het teken van love, peace en happiness. Het evenement vindt plaats op 19 en 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus 2017. Dit is het festival waar muziek gecombineerd wordt met de te attracties in het park. Het park is tijdens het evenement geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Het programma begint om 15.00 uur.

Over Lekkergaan

Lekkergaan is een perfect festival om met je vrienden en familie te bezoeken. Geniet van de 3 verschillende podia met diverse muziek: van hip hop tot house. Elke editie van Lekkergaan, is er een samenwerking met stagehosts. Bijvoorbeeld Fiesta Macumba, Please Don’t Tell, Huisfissa en Hitjesgolf. De hotste DJ’s van dit moment en nieuw talent laten de gasten de hele dag non-stop dansen. Laat je verrassen door nieuwe muziekstromingen en ontdekkingen. Of sta zelf achter de draaitafel met jouw favoriete play-list bij de ’30 Minutes of Fame’ stage. General Director Walibi Holland, Mascha van Till zegt: “Lekkergaan staat voor diversiteit. Walibi Holland wordt tijdens de festivaldagen omgetoverd tot een paradijs met power. Geef je over aan de festival flow en check de hippiemarkt, de gezellige food area, maak bijvoorbeeld je eigen magische dromenvanger en laat je toekomst voorspellen door een waarzegster!”.