Restaurant Bulls & Bandits van Heide Park Resort op tv

Logo Heide Park5 restaurants uit Lüneburger Heide hebben voor het tv-programma Kabel 1 “Mein Lokal, Dein Lokal” hun deuren geopend. Westernrestaurant Bulls & Bandits van Heide Park Resort doet ook mee. “Waar smaakt het het beste?” heet het programma dat van 17 tot 21 juli 2017 wordt uitgezonden om 17:55. 5 restaurants uit de regio nemen het van maandag tot en met vrijdag tegen elkaar op in de uitzending. Gastheer op dag 2 is Lukas Metzger van Heide Park Resort met zijn westernrestaurant Bulls & Bandits.

Heide Park komt op tv

Lukas Metzger is Operationeel Manager van het Abenteurhotel, dat direct naast Heide Park gelegen is en hoort bij Bulls & Bandits. Zijn collega’s en concurrenten bezochten hem tijdens de voorbereidingen van het aankomende themapark seizoen keken met hun kritische professionele blik achter de coulissen. Ze smulden van het á la carte menu en gaven aan het eind hun conclusie. “We verheugen ons erop, dat we als eerste themapark restaurant onderdeel zijn van het programma en willen graag het bewijs leveren dat we meer te bieden hebben dan alleen fastfood.” De overige 4 restaurants die meedoen aan het programma zijn: “Grätsch’s Gasthaus Niedersachsen”, “Zum Alchimisten”, “Anno 1900” en het “Hotelrestaurant einzigartig”. De steak saloon Bulls & Bandits biedt, als deel van Noord-Duitslands grootste themapark, in rustieke westerse sfeer unieke smaak ervaringen en vermaak voor het hele gezin. De absolute highlight zijn de steaks van de gril en een barbecueoven, die het voedsel door middel van gerookt hout een unieke smaak geeft.