Natasja Froger start zomertour van Het Vergeten Kind 2017 in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn8 juli 2017 is op de Zomertour van Het Vergeten Kind 2017 gestart in Avonturenpark Hellendoorn. 250 Kinderen uit verschillende opvanglocaties in Nederland genoten van een fantastische dag in het Avonturenpark. Zij bekeken als allereerste de High Dive Stuntshow waarna ambassadeur Natasja Froger hen van harte welkom heette. Het stuntteam wist de kinderen met hun indrukwekkende sprongen te verwonderen en aan het lachen te maken met hun grappen. De rest van de dag beleefden de kinderen veel plezier in de attracties. “Wat een geweldige dag was het vandaag. Heerlijk om al die blije gezichtjes te zien. Fantastisch dat we met de Zomertour deze kinderen een onbezorgde dag kunnen geven.” aldus Natasja Froger. 

55.000 kinderen

Ruim 55.000 kinderen kunnen door problemen in hun gezin niet meer thuis wonen. Door teruglopende subsidies is er steeds minder budget. Dat betekent dat de kinderen de opvang weinig verlaten. Dagjes uit of een vakantie zit er voor de meesten niet in. Zij moeten zich vermaken met minimale speelvoorzieningen en hebben vaak weinig mogelijkheden om buiten te spelen. Dan duurt de zomervakantie erg lang. Joep Verboeket, directeur van Het Vergeten Kind: “In samenwerking met onder meer Avonturenpark Hellendoorn, onze vrijwilligers en onze ambassadeurs, gaan we deze zomer met ca. 3000 kinderen op pad! Een dagje naar buiten en plezier maken, om voor héél even alle zorgen te vergeten. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Avonturenpark Hellendoorn en de andere meewerkende parken onze Zomertour 2017 mogelijk maken om de kinderen een onvergetelijke ervaring te geven.

Van een beestenboel tot draaimolens

Avonturenpark Hellendoorn was de eerste in de reeks van de 10 attractie- en dierenparken die hun deuren tijdens de zomervakantie belangeloos opent voor kinderen uit verschillende opvanglocaties. “Kinderen kunnen in ons park echt kind zijn en genieten van onze attracties, waaronder de nieuwe spectaculaire zomershow. Dit gunnen wij deze kwetsbare groep van harte en daarom zetten wij ons de komende 4 jaar in voor Het Vergeten Kind.” zegt René Peul, directeur marketing, sales en operationele zaken. De andere parken zijn; Duinrell, pretpark Dippie Doe, Walibi, familiepark Drievliet, Wildlands Emmen, Oud-Valkeveen, Dierenpark Amersfoort, attractiepark Toverland en Slagharen. De High Dive Stuntshow is tot en met 3 september 2017 te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn. In deze show neemt een internationaal team van atleten iedereen mee in de wereld van de Maya’s. De show is meerdere keren per dag te zien in Avonturenpark Hellendoorn.

One thought on “Natasja Froger start zomertour van Het Vergeten Kind 2017 in Avonturenpark Hellendoorn

  1. De kinderen hebben een superleuke dag gehad! Dank aan de stichting Het vergeten kind!

Comments are closed.