Lange zomernachten in Heide Park Resort

Logo Heide ParkHeide Park Resort organiseert op 3 zaterdagen in juli en augustus 2017 in lange zomernachten. Het Duitse Heide Park, nabij Soltau, verlengt de openingstijden dan tot 22.00 uur. In de vakantiemaanden juli en augustus van 2017 viert Heide Park Resort bij elkaar 3 lange zomernachten. Met Duitslands enige Wing Coaster ‘Flug der Dämonen’ de zonsondergang tegemoet vliegen, of de laatste uren van de dag geesten jagen in Duitslands eerste interactieve Ghosbusters-attractie ‘Ghostbusters 5D’.

Zulke avonturen beleven gasten op 22 en 29 juli én op 5 augustus 2017. Op de 3 zaterdagen blijft het grootste pretpark van Noord-Duitsland tot 22:00 geopend en biedt actie en avontuur voor groot en klein. Families hebben extra lang plezier met hun lievelingsdraken in de themawereld van hoe tem je een draak. Varen tot in de avonduren op de wildwaterbaan en genieten van klassieke en vegetarische burgers in het nieuwe restaurant ‘Piratenburger’. Wie zijn avontuur wil verlengen, overnacht aansluitend in een van de unieke themakamers in het Heide Park Avonturenhotel of in het Holiday Camp.