Zomer 2017 staat voor de deur van Gardaland

Logo GardalandDe zomer staat voor de deur in Gardaland. Van 23 juni tot en met 10 september 2017 zijn de attracties ook ‘s avonds tot 23 uur toegankelijk. Als de zon boven het Italiaanse Gardameer allang is ondergegaan, stroomt in Gardaland de adrenaline nog steeds energiek door de aderen. Aangezien de missie van Gardaland is haar gasten unieke ervaringen te laten beleven, heeft het park heel veel mogelijkheden in petto voor een aangenam, zwoele avond ver van de drukkende hitte in de stad!

Evenementen

Tegen de schitterende achtergrond van “Gardaland Night is Magic” vindt op 24 juni 2017 het evenement van het jaar plaats. De White Night. Het pretpark is dan tot 3 uur ‘s nachts geopend. Er treden diverse Italiaanse sterren op. Daarnaast wordt er van 15 tot en met 30 juli 2017 latin dance gegeven in Gardaland. Uitbundig dansen tot laat in de avond om het publiek uit zijn dak te laten gaan op het meeslepende ritme en in onstuitbare euforie. Belangrijke is avond van zaterdag 29 juli 2017. Want dan viert Gardaland haar 42e verjaardag! Er is dan een evenement met muziek, parades en shows van 10 uur ‘s morgens tot 3 uur ‘s nachts.