Efteling Midsummer Festival

Efteling logoOp zaterdag 17 juni 2017 viert de Efteling de langste dag van het jaar met het Efteling Midsummer Festival. Op de meest feeërieke plek van Nederland vindt voor de 3e keer dit festival plaats. Van 14.00 tot 1.00 uur worden festivalgangers verwend met live muziek, foodtrucks met heerlijke specialiteiten en verrassend entertainment op verschillende Midsummer Areas. Tijdens het festival zijn alle attracties gewoon open. Op de speelweide genieten de festivalgangers de hele dag van relaxte livemuziek en ook voor de ‘foodies’ is er genoeg te doen. Op de Speelweide bevindt zich namelijk een waar streetfoodwalhalla in de vorm van een pop-up BBQ-restaurant. Heerlijke gerechten worden hier bereid op gigantische grillen.

Efteling Midsummer Festival

Op het Midsummer Festival wordt de Efteling vanaf 19.00 uur nóg magischer. Duizenden wenslantaarns versieren de Gondoletta-vijver. In het mysterieuze Spookslotbos kunnen bezoekers met een koptelefoon op dansen in de Silent Disco. In het Ruigrijk wordt het een feestje met platen uit de Platenbus waar festivalgangers zelf muziek kunnen draaien en het uitzicht vanaf de Pagode wordt met muziek en bubbels onvergetelijk. Fons Jurgens, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Efteling, licht toe waarom het attractiepark het Efteling Midsummer Festival viert: “Al voor de derde keer is het Efteling Midsummer Festival dé kick-off van de zomer.”

Aparte tickets

“Tijdens dit festival ontdek je de Efteling van een andere kant. We willen vooral festivalgangers tussen 25-45 jaar laten genieten van een heel nieuwe Efteling-ervaring, in een hippe setting. Maar natuurlijk zijn alle leeftijden welkom. Het wordt opnieuw the place to be voor een relaxt zomergevoel.” aldus Jurgens. Voor het Efteling Midsummer Festival zijn aparte tickets verkrijgbaar. Wie over een combiticket beschikt, krijgt vanaf 14.00 uur toegang tot het park én het festival. Wie alleen ’s avonds van de Efteling en van het Midsummer Festival wil genieten, krijgt met een avondticket toegang vanaf 19.00 uur. Het festival duurt tot 01.00 uur ‘s nachts, de buitenattracties sluiten om 00.00 uur.