In Heide Park kun je vanaf nu slapen tussen de spoken

Logo Heide ParkAltijd al willen slapen tussen de spoken? In het Duitse attractiepark Heide Park nabij Soltau kan het! Met de komst van de nieuwe Ghostbusters attractie in 2017, stopt Heide Park enkele kamers van het Heide Park Abenteuerhotel in een Ghostbuster-jasje. De kamers zijn al te boeken en vroegboekers krijgen een mooie korting. In 2017 zullen de wereldberoemde Ghostbusters hun hoofdkwartier oprichten in het Heide Park Abenteuerhotel.

De nieuwe Ghostbusters kamers

De Ghostbusters nemen 4 kamers over, waar ze hun materiaal opstellen. Tijdens het verblijf kunnen jong en oud avonturen beleven, die je nergens anders vindt. De kamers zullen plaats bieden aan maximaal 6 personen, die samen met de Ghostbusters op missie gaan. De kamers hebben stapelbedden en tweepersoonsbedden. Er is een badkamer aanwezig met regendouche en heel wat Ghostbuster-uitrusting.

 Ghostbusters kamer Heide Park