Grote Slagharen Sinterklaasfeest 27 november 2016

Logo Winter SlagharenOp zondag 27 november 2016 wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de 1e editie van Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd. In samenwerking met 100% NL en Sterren on Tour treden verschillende artiesten op. Ook kun je meedoen met de zoektocht naar de gouden chocoladeletter.

Programma Grote Slagharen Sinterklaasfeest

Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest is een dagvullend programma voor jong en oud. In de ochtend wordt gestart met een zoektocht naar de gouden chocoladeletter. Vervolgens is er een uitgebreid programma met optredens van onder andere Yes-R, Monique Smit, Broederliefde en Ferry Doedens. De dag wordt afgesloten met Miracle of Lights: een betoverende lichtjesparade en een nieuwe slotshow met lasers, fonteinen en vuurwerk.

Winter Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein. Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film en laat de kinderen een ritje op pony maken in het overdekte parcours. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade met een nieuwe slotshow inclusief water, lasers en vuurwerk.

Openingstijden

Openingstijden van 31 oktober tot en met 16 december 2016 + 9 januari 2017

  • Maandagen van 10:00 uur tot 14:00 uur*
  • Woensdagen van 12:00 uur tot 18:00 uur**
  • Vrijdagen van 15:00 uur tot 20:00 uur**
  • Zaterdagen van 11:00 uur tot 20:00 uur
  • Zondagen van 11:00 uur tot 20:00 uur

Openingstijden van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017

  • Dagelijks van 11:00 uur tot 20:00 uur

* Toegang tot het waterpark alleen voor gasten van het vakantiepark.
** Op deze dagen is het attractiepark gesloten en heb je naast het ticket voor het waterpark geen aanvullend ticket voor het attractiepark nodig.

Sinterklaas en Pieten in Slagharen