Walibi Holland introduceert ‘Super september’

Walibi HollandSeptember is dit seizoen geen gewone september in Walibi Holland. Het park heeft de maand omgedoopt tot SUPER SEPTEMBER en wil daarmee haar gasten de perfecte afsluiter van de zomer bezorgen. Om dit te bereiken heeft Walibi Holland een aantal extra verrassingen gepland. Elk weekend vindt er een optreden plaats. Onder andere Ronnie Flex, B-Brave en Zomaer staan in Walibi Holland on stage. Kinderen kunnen gratis naar binnen op bepaalde dagen en de abonnees worden getrakteerd op extra’s. ‘We hebben afgelopen zomer Out Of Control gevierd en de Summer Vibez avonden staan ook nog vers in ons geheugen. De sfeer was zo uitstekend dat het naar meer smaakt. We zijn nog niet uitgefeest!’ aldus Bianca Leemrijse, manager Evenementen en Entertainment.

DJ Bash

De aftrap van SUPER SEPTEMBER wordt spectaculair: alle huisdeejays zijn uitgenodigd om op zondag 4 september 2016 de hele dag te komen draaien. Ook Propulsive komt langs. De tracks van dit duo worden door niemand minder dan Tiësto gedraaid. Elke zondag in september vindt er vervolgens een te gek optreden plaats van Ronnie Flex, Zomaer en B-Brave. Dat wordt gegarandeerd een feestje.

Kids voor Nix

Kinderen in de leeftijd tot en met 11 jaar mogen in het weekend van 10 september én het weekend van 17 september gratis naar binnen. Tickets moeten wel online besteld worden.

Burendag

Tijdens het laatste weekend van SUPER SEPTEMBER wordt extra uitgepakt. Het is zaterdag 24 september namelijk ‘Burendag’. Walibi Holland nodigt iedereen met leuke buren uit voor een dagje #hardgaan. Op www.walibi.nl/superseptember kun je alleen voor deze dag 5 tickets kopen voor de prijs van 4.

Avondopenstelling

Daarnaast wil Walibi Holland de abonneehouders en de gasten die gebruikmaken van een overnachting in Walibi Village in de maand september extra verwennen. Speciaal voor hen gaan er een aantal achtbanen open tussen 18:00 en 20:00 uur ’s avonds. Zij krijgen hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober 2016 open. In oktober vinden de beroemde Halloween Fright Nights plaats, maar voordat het zover is knalt Walibi Holland de zomer nog even uit met SUPER SEPTEMBER. Check de website van het park voor een overzicht van alle acties en een overzicht van de optredens.