Zomerse magie tijdens de Midzomeravonden 2016 in Toverland

ToverlandVan 31 juli tot 24 augustus 2016 verkeert Attractiepark Toverland weer iedere woensdag en zondag in tropische sferen tijdens de Midzomeravonden. Acht avonden waarbij gasten tot 23:00 uur kunnen genieten van spectaculaire attracties, shows en live entertainment in een tropische sfeer. Vanaf 19:00 uur verrijzen er overal in het park speciale zomerse themagebieden met uitgebreid live entertainment en betoverende shows. Zo kunnen gasten de sirtaki dansen en genieten van lekkernijen zoals gyros in de Griekse Area bij de snelste houten achtbaan van de Benelux: Troy.

Programma in het kort

Stilzitten zal zeker niet lukken in de Latin Area onder het genot van de zomerse klanken van de DJ en de danskunsten van het duo DudeSalsa. Vanuit het zomerse Katara Plaza klinkt relaxte gitaarmuziek van de heren van Cuata. Met een verkoelend drankje op het zonnige terras wanen bezoekers zich hier echt in de Caraïben. In de gezellige Biergarten zorgen De zingende kapsters aus Tirol voor de nodige Oostenrijkse ‘Stimmung’ terwijl ze ondertussen gasten van magische kapsels voorzien. Een Midzomeravond is natuurlijk niet compleet zonder de betoverende fonteinenshow Katara – Fountain of Magic. Ook dit jaar is deze weer bij zonsondergang in al haar kleurenpracht te bewonderen. De Midzomeravonden worden iedere avond op een magische wijze afgesloten.

Spectaculaire zomershow

Toverland viert haar 15e verjaardag deze zomer groots met een show van de beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’. Een spectaculaire show voor de hele familie vol humor, spanning en wonderlijke stunts. Zo klimt Bello met ogenschijnlijk gemak naar 25 meter hoogte en balanceert hij in het indrukwekkende Wheel of Wonder. De zomershow Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil is dagelijks te bewonderen van zaterdag 9 juli t/m zaterdag 27 augustus 2016. De Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21 en 24 augustus 2016.

Bello Nock Toverland