Het kan weer: auditie doen voor de Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights Sinds vandaag kan menig liefhebber zich weer aanmelden voor de audities van de Halloween Fright Nights 2015 in Walibi Holland. Dit jaar kan men solliciteren naar de functie van acteur of  je vervult een productierol. Deelname is alleen mogelijk indien je minimaal 18 jaar bent op 10 oktober 2016. De Halloween Fright Nights 2016 vinden plaats op 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 & 30 oktober. Het park is op deze genoemde data geopend tot 23:00 uur. Meer informatie over dit evenement volgt later via onze website.

Acteur

Als scare actor wordt je door het castingteam van Walibi Holland geplaatst op een van de scarerollen in een Haunted House of Scarezone. Je zorgt er samen met je collega’s in het gebied of huis voor dat de bezoekers een onvergetelijk avond hebben. Walibi Holland bepaalt op basis van ingevoerde gegevens of je auditie mag komen doen. Tijdens de auditie wordt gekeken naar acteertalent, inzet, het vermogen om aanwijzingen toe te passen en enthousiasme. Mocht je worden aangenomen ontvang je van Walibi Holland een rolomschrijving, een hele dag trainingen en try out voordat de Halloween Fright Nights beginnen. Je wordt gekoppeld aan een teamleider die je gedurende de avonden begeleid en je helpt het beste uit je rol te halen. Voor deze functie zoekt het park mensen met een goede dosis enthousiasme, inzet en inlevingsvermogen. Acteerervaring is niet vereist. Precieze trainingsdata en data van de try outs zijn nog niet bekendgemaakt.

Productierol

De productionele rollen ondersteunen de teamleider bij de totale productie van een Haunted House of Scarezone. Men kan zich opgeven als doorman, flashlightwaver of scanner. Als doorman ben je verantwoordelijk voor het toelaten van de bezoekers tot een Hanted House. Als Flashlightwaver ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en zeker voor die van de acteurs in jouw Haunted House. Jij zorgt voor een goede doorstroming en helpt bezoekers waar nodig. Natuurlijk verlies je de acteurs nooit uit het oog. Tevens ben je de oren en ogen van de teamleider, regelt pauzes en verzorgt de acteurs. Jij weet ten alle tijden wat er speelt in het Haunted House en bent flexibel inzetbaar. Als scanner ben je het eerste contact met de bezoekers van een Haunted House. Je scant niet alleen de kaartjes maar beantwoordt ook vragen, neemt angsten weg of wakkert deze juist aan en houdt de verschillende tijdvakken in de gaten waarop bezoekers naar binnen mogen.

Auditie doen

De audities worden gehouden in het BizNiz Center van Walibi Holland. De inschrijving sluit zodra de audities vol zijn. Er zijn per datum/tijd een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De auditie bestaat uit meerdere rondes. Na elke ronde valt een deel van de auditanten af. Indien je afvalt word je niet aangenomen. Heb je alle rondes doorlopen, dan hoor je binnen 4 weken of je bent aangenomen. De audities vinden plaats op de onderstaande data en tijden.

 • 29 april 2016 om 13.30 uur en 18.00 uur
 • 30 april 2016 om 9.30 en 13.30 uur
 • 1 mei 2016 om 9.30 en 13.30 uur
 • 6 mei 2016 om 13.30 en 18.00 uur
 • en 7 mei 2016 om 9.30 en 13.30 uur

Wanneer mag je niet meedoen aan de Halloween Fright Nights?

Meedoen aan de Halloween Fright Nights is niet geschikt voor:

 • personen met hartklachten
 • personen met epileptische klachten
 • personen met claustrofobische klachten
 • zwangere vrouwen
 • personen die niet tegen bloed kunnen
 • personen die gevoelig zijn voor make up producten of een huidaandoening hebben
 • personen die zich niet zelfstandig voort kunnen bewegen
 • personen die niet lang in dezelfde houding kunnen staan of lopen
 • personen die niet lichamelijk fit zijn