Walibi heeft station Lost Gravity klaar

Lost Gravity logoWalibi Holland heeft het station van haar gloednieuwe achtbaan Lost Gravity klaar. Dat viel te zien op een snapchat die het pretpark rondstuurde. De achtbaan wordt in maart 2016 geopend. Fans wachten nog altijd op een officiële bekendmaking van het park. Het bleef de laatste tijd opvallend stil rond de berichtgeving over de nieuwe achtbaan Lost Gravity. Waarschijnlijk had Walibi het druk met de opbouw van het station. De stilte werd verbroken met een update van het station.

Tenminste één looping

Tijdens Halloween Fright Nights waren bouwvakkers druk bezig met de contouren van het gebouw. Walibi laat op Snapchat een klein kubusvormig gebouw zien die vrijwel onmiddellijk verbonden is aan de liftheuvel. Aan de voorkant zijn de remmen te zien die het altijd nog onbekende karretje moet afremmen na het extreme achtbaanverloop. En extreem wordt ‘ie zeker. Walibi Holland claimde een unieke ‘Crazy Leipe Ride’ neer te zetten. Tot nu toe ziet het ernaar uit dat dat tot zijn recht komt. De bezoekers krijgen te maken met tenminste één looping, een vreemde, scherpe kromme afdaling direct na de liftheuvel en zogenaamde ‘Air time humps’. Bezoekers komen daardoor letterlijk los van hun stoel.

Alle hint vallen dan op hun plaats

Over de karretjes is nog altijd niets bekend. Speculaties over een video waar de mogelijke karretjes in te zien zijn, gingen het internet over. Mack Rides, die de attractie bouwt, liet weten niets te zullen vertellen over bestellingen van klanten vanwege geheimhoudingsplicht. Naar verwachting komt Walibi dit voorjaar nog met officiële bekendmaking van ‘Lost Gravity’. “Alle hints vallen dan op hun plaats” zei een marketingswoordvoerder. Wil je alvast weten of je klaar bent voor deze extreme ride? Doe dan hier de mental check.