Duistere machten heersen over Attractiepark Toverland tijdens de Halloween Nights

Attractiepark Toverland logoTijdens de Halloween Nights kunnen de bezoekers van Attractiepark Toverland zich weer de stuipen op het lijf laten jagen. Dit jaar organiseert het park maar liefst 8 avonden van dit succesvolle evenement. Nieuw dit jaar zijn het Geisterhaus Müller, de Deadly Lake en de Clown Phobia zone.

Donkere wolken trekken zich samen boven Attractiepark Toverland. Tijdens de Halloween Nights op 16, 17, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2015 gaan de poorten van de hel open en breekt er een duistere vloek uit over het park. Van 19:00 tot 23:00 uur worden alle gasten belaagd door zombies, vampiers, kwaadaardige Dwervels en andere wezens. Zij hebben maar één doel: de gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen!

Durf jij het aan?
Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in zeven verschillende scare zones, met elk een eigen thema, spannende verlichting en muziek. Nieuw dit jaar is de scare zone Geisterhaus Müller, waar de overleden familieleden van Blitz Bahn uitvinder Maximus Müller ronddolen. Zij kunnen hun rust niet vinden, nadat ze het testen van hun eigen uitvindingen met de dood moesten bekopen. Een andere nieuwe zone is de Deadly Lake, waar mystieke wezens je met hun verleidelijke gezang de diepte van het meer proberen in te lokken.

Voor bezoekers die over minder stalen zenuwen beschikken, organiseert Toverland van 24 oktober tot en met 1 november Happy Halloween.